Spatadertherapie Walcheren en haar nieuwe website

Spatadertherapie walcheren webdoe website web doe
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wat zijn spataderen?

 Spataderen zijn abnormaal verwijde aderen, die hun elasticiteit verloren hebben. Vooral op de benen zijn de kronkelende, blauwe aderen ontsierend.De gebruikelijke remedie is het dragen van steunkousen of het wegspuiten van oppervlakkige aderen.

Klachten? Wat kan een spatadertherapeut voor u doen?

Sinds 2005 is Spatadertherapie Walcheren gespecialiseerd in de spatadertherapie. Deze alternatieve geneeswijze is gericht op het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De therapie bestaat uit massage, het in goede conditie brengen en of houden van de aderwand en de huid. De massage is pijnvrij en wordt als zeer aangenaam en ontspannen ervaren. Leefregels kunnen u hierbij helpen. De duur van een behandeling is ongeveer een uur, waarbij beide benen worden gemasseerd aan zowel de voor- als de achterkant.

 

De website van Spatadertherapie Walcheren

De website van Spatadertherapie Walcheren is volledig gepersonaliseerd op de wensen van de eigenaresse van het bedrijf Elna Coppoolse. De achtergrond geeft een beeld van Zeeland weer waar veel aan af te lijden is. Verder heeft de website een simpele look waardoor deze toegankelijk is voor alle verschillende leeftijdsgroepen. De verschillende soorten behandelingen die worden aangeboden zijn terug te vinden met bijbehorende beschrijving en prijs. Tevens hebben wij het logo ontworpen en de visitekaartjes gerealiseerd. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Abonneer nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws, tips en meer. 

Opmerkingen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email