Fit in 20 minuten

Samen met Husman hebben wij een website gemaakt die zich niet veel verschilt van de algemene website van fit20. Op de website kunnen de acties van het bedrijf worden teruggevonden en kunt u zich inschrijven voor een proefles. Verder zijn er foto’s en filmpjes terug te vinden welke u een impressie geven van de lessen en de omgeving. Wil jij fit worden in 20 minuten per week?

Fit 20 Goes actie webdoe web doe
Steam and Care bezig Webdoe Web doe

Steam and Care

De jongens van Steam and Care zijn net gestart en komen uw voertuig of meubels met plezier reinigen op de gewenste locatie. Om dit alles in een vat te gieten, vroegen zij aan ons of wij de realisatie van de webshop voor onze rekening wilden nemen. Het resultaat is een online omgeving waar u afspraken kunt inplannen en vervolgens via IDEAL, contant, of op factuur uw betaling kunt voldoen. 

Spatadertherapie Walcheren

De website van Spatadertherapie Walcheren is volledig gepersonaliseerd op de wensen van de eigenaresse van het bedrijf Elna Coppoolse. De achtergrond geeft een beeld van Zeeland weer waar veel aan af te lijden is. Verder heeft de website een simpele look waardoor deze toegankelijk is voor alle verschillende leeftijdsgroepen. 

Massage therapie walcheren webdoe website web doe
de ontzetting website webdoe web doe

De ontzetting Wageningen

De website van de Ontzetting is gemaakt op basis van de wensen van het orkest. Verschillende mensen hebben hier in een rol gespeeld om de website zo geschikt mogelijk voor het publiek te maken. De Ontzetting is een orkest met leden uit verschillende landen wat er toe heeft geleid dat de website ook een Engelstalig deel heeft gekregen. Verder is er de mogelijkheid gecreëerd om bezoekers online een kaartje te laten kopen om zo de offline kaartverkoop te verminderen.

Marcel Nauta Fotografie

De website van Marcel Nauta is gemaakt op basis van de wensen van Marcel. Marcel had verschillende ideeen over hoe zijn website eruit moest komen te zien en die hebben wij gerealiseerd. Simpel, zwart en veel foto’s. Dat was zijn idee over hoe alles samenhang moest hebben. En dat is het ook geworden. Bekijk al zijn werken nu online. 

Marcel nauta website fotografie

Portfolio