Basket icon Webdoe web doe

Webshops

Vanaf € 999,-

 • Gebruiksvriendelijk
 • Voor tablet en mobiel
 • Productbeheer
 • IDeal betalingen
 • Social Media
 • Extra beveiligd
 • Backups
 • Google analytics
 • SEO
 • User Experience Optimization
 • Problemen lossen wij op

Onze mogelijkheden

Webshop Webdoe Web doe

Online producten verkopen

Met behulp van een webshop kunt u online uw producten verkopen online uw producten verkopen. Met het Webdoe systeem kunt u artikelen uit uw bestaande winkel toevoegen aan de webshop. Vervolgens kunnen klanten op een gemakkelijk manier bestellen, betalen en bestellingsgegevens inzien.

Visitekaartjes Visitekaartje Flyer Web doe Webdoe

Gemakkelijk in gebruik

Onze websites en webshops zijn allemaal uitgerust met een systeem waarmee u op een simpele manier producten teksten, plaatjes, afbeeldingen en video's kunt aanpassen. Natuurlijk kunt u ook het beheer van de webshop in onze handen leggen.

SEO Zoekmachine optimalisatie webdoe web doe

Beveiliging tegen Hackers

Beveiliging wordt steeds belangrijker, omdat alles tegenwoordig online komt te staan. Om uw klanten of gebruikers met een gerust hart gebruik te laten maken van uw webshop zorgen wij voor meerdere beveiligingen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Social media Webdoe Web doe

Online diensten aanbieden

Verkoopt u geen producten, maar biedt u diensten aan? Geen probleem. Wij richten de webshop in op basis van uw wensen. Klanten kunnen online bij u inplannen, lessen afnemen, coupons sparen het maakt niet uit. Laat het ons weten en wij maken het mogelijk. Alles wat u aanbiedt kan worden verkocht m.b.v. een systeem.

Web design Web doe Webdoe Webdesign

Voor PC, Tablet en Mobiel

Onze websites en webshops zijn allemaal toegankelijk via mobiel en tablet. In deze tijd waar alles via de smartphone gaat, kan dat ook niet anders. Of uw klant u nou bezoekt via IOS, Android, Windows, IPhone, Samsung of Huawei het maakt niet uit.

Mobile mobiel webdoe web doe

Altijd een back-up

Uw website ligt in veilige handen bij ons. Om het aantal dagen maken wij een back-up van uw webshop, zodat wanneer er iets fout gaat er altijd een weg terug is. Natuurlijk gaan wij er van uit dat het niet nodig zal zijn, maar altijd het zekere voor het onzekere.

Een greep uit onze klanten

Fit in 20 minuten

Samen met Husman hebben wij een website gemaakt die zich niet veel verschilt van de algemene website van fit20. Op de website kunnen de acties van het bedrijf worden teruggevonden en kunt u zich inschrijven voor een proefles. Verder zijn er foto’s en filmpjes terug te vinden welke u een impressie geven van de lessen en de omgeving. Wil jij fit worden in 20 minuten per week?

fit20 Goes Website Webdoe Web doe
Steam and Care Website Webshop Webdoe Web doe

Stoomreiniging op locatie

De jongens van Steam and Care zijn net gestart en komen uw voertuig of meubels met plezier reinigen op de gewenste locatie. Om dit alles in een vat te gieten, vroegen zij aan ons of wij de realisatie van de webshop voor onze rekening wilden nemen. Het resultaat is een online omgeving waar u afspraken kunt inplannen en vervolgens via IDEAL, contant, of op factuur uw betaling kunt voldoen.