Website icoon Webdoe Web doe

Websites

vanaf € 249,-

  • Gebruiksvriendelijk
  • Voor tablet en mobiel
  • Social Media
  • Extra beveiligd
  • Backups
  • Google analytics
  • SEO
  • User Experience Optimization
  • Problemen lossen wij op

Onze mogelijkheden

Marketing Google analytics Web doe Webdoe

Zakelijke website

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf? Dan bent u bij Webdoe website aan het juiste adres. Het eerste online contact van uw klanten met uw bedrijf is de website. En daar willen wij u graag mee helpen. Hoge kwaliteit, maar tegen een laag tarief. Website laten maken? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Visitekaartjes Visitekaartje Flyer Web doe Webdoe

Gemakkelijk in gebruik

Webdoe websites en webshops zijn allemaal uitgerust met een systeem waarmee u op een simpele manier teksten, plaatjes, afbeeldingen en video's kunt aanpassen. Natuurlijk kunt u ook het beheer van de website in onze handen leggen.

SEO Zoekmachine optimalisatie webdoe web doe

Beveiliging tegen Hackers

Beveiliging wordt steeds belangrijker, omdat alles tegenwoordig online komt te staan. Om uw klanten of gebruikers met een gerust hart gebruik te laten maken van uw website zorgen wij voor meerdere beveiligingen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Social media Webdoe Web doe

Altijd support

Heeft u problemen met de website of moet er iets veranderd worden. Wij staan altijd voor u klaar. Bel ons of mail ons en wij zorgen ervoor dat de website optimaal naar uw wensen werk. Geen gezeur over kleine aanpassingen die betaald moeten worden. Dit zal bij ons niet gebeuren. Altijd een klantvriendelijke website.

Web design Web doe Webdoe Webdesign

Voor PC, Tablet en Mobiel

Onze websites en webshops zijn allemaal toegankelijk via mobiel en tablet. In deze tijd waar alles via de smartphone gaat, kan dat ook niet anders. Of uw klant u nou bezoekt via IOS, Android, Windows, IPhone, Samsung of Huawei het maakt niet uit.

Mobile mobiel webdoe web doe

Altijd een back-up

Uw Webdoe website ligt in veilige handen bij ons. Om het aantal dagen maken wij een back-up van uw website, zodat, wanneer er iets fout gaat, er altijd een weg terug is. Natuurlijk gaan wij er van uit dat het niet nodig zal zijn, maar altijd het zekere voor het onzekere.

Een greep uit onze klanten

Fit in 20 minuten

Samen met Husman hebben wij een website gemaakt die zich niet veel verschilt van de algemene website van fit20. Op de website kunnen de acties van het bedrijf worden teruggevonden en kunt u zich inschrijven voor een proefles. Verder zijn er foto’s en filmpjes terug te vinden welke u een impressie geven van de lessen en de omgeving. Wil jij fit worden in 20 minuten per week?

fit20 Goes Website Webdoe Web doe
Steam and Care Website Webshop Webdoe Web doe

Stoomreiniging op locatie

De jongens van Steam and Care zijn net gestart en komen uw voertuig of meubels met plezier reinigen op de gewenste locatie. Om dit alles in een vat te gieten, vroegen zij aan ons of wij de realisatie van de webshop voor onze rekening wilden nemen. Het resultaat is een online omgeving waar u afspraken kunt inplannen en vervolgens via IDEAL, contant, of op factuur uw betaling kunt voldoen.